Brancard vervoer met zorg

Soms moeten patiënt vervoerd worden, maar kan dit niet in een normale auto. Ze zijn bedgebonden en er moet brancard vervoer geregeld worden. Het vervoer heeft geen spoed en om de druk op ambulancepersoneel te verlichten, schakelt u liever een taxi in die gespecialiseerd is in liggend vervoer. Hiervoor bent u bij LZN aan het goede adres. Wij helpen uw patiënt om van a naar b te reizen op een comfortabele wijze. Onze organisatie heeft haar wortels in het ambulancevervoer en weet hoe patiënten met zorg vervoerd moeten worden.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe gaat het aanvragen van brancard vervoer in zijn werk?

Wij zijn 24/7 landelijk beschikbaar. Wanneer u een aanvraag voor brancard vervoer wilt doen, neemt u telefonisch contact op met onze centrale. Wij verwerken dit soort aanvragen voor brancard vervoer in ons systeem. Vervolgens nemen wij contact op met de vervoerder in uw regio en koppelen de aanvraag aan hem of haar. De taxi zal op de gewenste datum en tijd op het vooraf aangegeven adres komen, zodat uw patiënt vervoerd kan worden. Wij streven ernaar liggend zorgvervoer snel en met de grootste zorg uit te voeren door het hele land. Ons personeel is gecertificeerd en zij voeren hun taak uit met de grootst mogelijke kundigheid.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Wilt u brancard vervoer aanvragen?

U kunt bij Liggend Zorg Vervoer brancard vervoer aanvragen voor uw patiënt. Onze taxi’s zijn geen ambulances, maar beschikken wel altijd over een AED en ze worden bestuurd door getraind personeel. Doordat er voor de rest geen dure apparatuur mee hoeft tijdens de rit, kunnen wij onze diensten goedkoop aanbieden. Bij ons werk staat efficiëntie, zorg en kwaliteit centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw patiënt zich te allen tijde veilig voelt tijdens de rit. Wilt u brancard vervoer aanvragen voor uw patiënt? Neem dan contact op met onze centrale.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?