Regel liggend vervoer in Breda voor uw patiënt

Heeft u liggend vervoer nodig in Breda voor uw patiënt? U kunt u hiervoor beroepen op de ambulancezorg, maar wanneer het niet om acuut medisch vervoer gaat, is er een goed alternatief: een ligtaxi. U kunt een ligtaxi aanvragen bij LZN. LZN regelt liggend vervoer in Breda, maar ook in de rest van Nederland. LZN heeft haar wortels in de ambulancezorg en kan uw patiënt garanderen van een reis die met de grootst mogelijke zorg wordt afgelegd. Al onze vervoerders zijn geschoold, gecertificeerd en ervaren. Wij brengen uw patiënt graag naar waar hij of zij wezen moet.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Het voordeel van het aanvragen van liggend vervoer in Breda

LZV heeft ligtaxi’s die door het hele land inzetbaar zijn. Onze ligtaxi’s zijn voorzien van een elektrische brancard en worden bestuurd door geschoolde vervoerders. Zij begeleiden uw patiënt in en uit de taxi. Onze wagens zijn voorzien van een AED voor gevallen van nood. Voor de rest zijn er geen dure, medische apparaten die we meenemen. Mede daardoor kunnen wij ons liggend vervoer in Breda voor een mooie prijs aanbieden. Door gebruik te maken van onze ligtaxi’s draagt u bovendien uw steentje bij aan het ontlasten van de reguliere ambulancezorg.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag liggend vervoer aanvragen in Breda

LZV is zorgzaam in hart en nieren. Wij maken liggend vervoer graag mogelijk voor iedereen in Nederland die dit nodig heeft. Daarom zijn wij landelijk, 24/7 inzetbaar en bieden wij onze diensten aan voor een mooie prijs. U kunt liggend vervoer aanvragen in Breda door telefonisch contact op te nemen met onze centrale. Wij verwerken uw aanvraag en een vervoerder die in regio Breda werkzaam is, zal uw patiënt op het door u opgegeven adres ophalen op de afgesproken datum en tijd. Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt? Neem dan contact op met LZV.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?