Liggend vervoer in Eindhoven voor uw patiënt

Moet uw patiënt liggend vervoerd worden? Het is mogelijk om u op de ambulancezorg te beroepen, maar een beter alternatief is het inschakelen van een ligtaxi. Op deze manier raakt de reguliere ambulancezorg niet overbelast en kunt u uw patiënt voor een goede prijs van a naar b laten brengen. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer en heeft ligtaxi’s die inzetbaar zijn door heel Nederland. Heeft u liggend vervoer in Eindhoven nodig voor uw patiënt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

De voordelen van het aanvragen van liggend vervoer in Eindhoven

Het aanvragen van liggend vervoer in Eindhoven heeft veel voordelen. Doordat LZN, op een AED en een elektrische brancard na, geen dure, medische apparaten bij zich heeft, kan vervoer voor een mooie prijs geregeld worden. Dit maakt liggend zorgvervoer mogelijk voor iedereen in Nederland die het nodig heeft – en dat is ons doel. Wij zijn bovendien 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar. Wij hebben onze wortels in de ambulancezorg, waardoor wij uw patiënt de beste reis kunnen geven. Al onze vervoerders zijn ervaren en gecertificeerd. De kwaliteit van onze diensten zijn dus gewaarborgd.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag liggend vervoer aanvragen in Eindhoven

Heeft u liggend vervoer nodig voor uw patiënt? LZN staat tot uw dienst. Neem contact op met onze centrale en vertel ons uw wensen. Wij verwerken uw aanvraag en stellen een vervoerder in regio Eindhoven op de hoogte. Hij of zij zal op de plaats, datum en tijd naar wens uw patiënt komen ophalen. Uw patiënt wordt door onze vervoerder met de hulp van een elektrische brancard in en uit de ligtaxi begeleid. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wilt u liggend vervoer aanvragen in Eindhoven? Neem contact met ons op. Wij staan klaar voor u en uw patiënt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?