Regel liggend vervoer in Groningen voor uw patiënt

LZN verzorgt liggend vervoer in Groningen en in de rest van Nederland voor patiënten die met een brancard vervoerd moeten worden. Onze ligtaxi’s zijn uitgerust met een elektrische brancard dat het in en uit de taxi begeleiden makkelijk maakt. Wij verzorgen geen acuut medisch vervoer, maar helpen patiënten die niet zittend vervoerd kunnen worden om van a naar b te komen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het voorkomen van overbelasting van de reguliere ambulancezorg. Heeft u een patiënt die liggend vervoer in Groningen nodig heeft? Neem contact met ons op. LZN staat voor u klaar.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

De voordelen van het aanvragen van liggend vervoer in Groningen

LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Onze organisatie heeft haar wortels in de ambulancezorg. Wij hebben jarenlange ervaring in het liggend vervoeren van patiënten en doen dit met de grootst mogelijke zorg. Wij hebben veel ligtaxi’s die door het hele land inzetbaar zijn. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar en dus zeer flexibel. Onze ligtaxi’s zijn voorzien van een elektrische brancard en een AED. Doordat we voor de rest geen dure, medische apparatuur mee hoeven te nemen, kunnen wij het vervoer van uw patiënt voor een goede prijs regelen. Al onze vervoerders zijn geschoold, gecertificeerd en ervaren. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit van vervoer garanderen.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag liggend vervoer aanvragen in Groningen

U kunt liggend vervoer aanvragen in Groningen voor uw patiënt bij LZN. Zorg en kwaliteit zijn onze kernwaarden en wij vinden het belangrijk dat uw patiënt zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens het vervoer. Wanneer u liggend vervoer wilt aanvragen, neemt u contact op met onze centrale. Wij verwerken uw aanvraag en zorgen ervoor dat een vervoerder die werkzaam is in uw regio uw patiënt komt ophalen op de gewenste plaats, datum en tijd. Bel ons voor uw aanvraag. LZN staat tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?