Liggend vervoer in Nijmegen voor uw patiënt

Heeft u liggend vervoer in Nijmegen nodig voor uw patiënt? U kunt zich hiervoor beroepen op ambulancezorg, maar wanneer het niet om acuut medisch vervoer gaat, kan dit de ambulancezorg onnodig belasten. Wat is het alternatief? Een ligtaxi boeken van LZN. LZN regelt liggend vervoer in Nijmegen en in de rest van Nederland. Het gaat hierbij om liggend vervoer dat niet acuut is, maar dat noodzakelijk is om uw patiënt veilig te laten reizen. Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt? LZN helpt u graag verder.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

De voordelen van het aanvragen van liggend vervoer in Nijmegen

Het aanvragen van liggend vervoer in Nijmegen heeft veel voordelen. Zo draagt u door een ligtaxi te boeken in plaats van een ambulance bij aan het ontlasten van de reguliere ambulancezorg. LZN heeft enkel vervoerders in dienst die geschoold, gecertificeerd en ervaren zijn. U bent dus gegarandeerd van vervoer van de beste kwaliteit. Al onze ligtaxi’s zijn voorzien van een elektrische brancard dat het in en uit de taxi begeleiden van uw patiënt zo comfortabel mogelijk maakt. Ook hebben onze vervoerders altijd een AED bij zich voor noodgevallen.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag liggend vervoer aanvragen in Nijmegen

LZN is 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar. Doordat wij, op een AED en een elektrische brancard na, geen dure, medische apparatuur meenemen, kunnen wij liggend vervoer voor u regelen voor een mooie prijs. Op deze manier maken we het inzetten van een ligtaxi mogelijk voor iedereen in Nederland die het nodig heeft. Wilt u liggend vervoer aanvragen in Nijmegen? Neem contact op met onze centrale. Wij verwerken uw aanvraag en zorgen ervoor dat er een ligtaxi uit uw regio op de afgesproken datum en tijd op het door u opgegeven adres voor u klaarstaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?