De ligtaxi in Den Haag voor uw patiënt

Heeft u een ligtaxi nodig in Den Haag? LZN staat tot uw dienst. Wij helpen uw patiënt graag van a naar b te komen. Wij worden landelijk ingeschakeld voor patiëntenvervoer dat niet acuut medisch is. Op deze manier helpen wij met het ontlasten van de ambulancezorg. Tegelijkertijd bent u ervan verzekerd dat onze vervoerders geschoold en gecertificeerd zijn om zo uw patiënten met de grootst mogelijke zorg te vervoeren. Dit gebeurt met behulp van een elektrische brancard. Heeft u een ligtaxi in Den Haag nodig? Neem dan contact met ons op.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe werkt het aanvragen van een ligtaxi in Den Haag?

LZN is 24/7 landelijk beschikbaar en het aanvragen van een ligtaxi in Den Haag is eenvoudig. Wanneer u een ligtaxi nodig heeft, belt u onze centrale op. Onze centralist verwerkt de aanvraag in het systeem. Vervolgens wordt er een vervoerder geregeld die in Den Haag en omstreken werkzaam is. Deze vervoerder zal uw patiënt op het door u aangegeven adres komen ophalen op de gewenste datum en tijd. Hij of zij begeleidt uw patiënt in en uit de ligtaxi en zal hem of haar met zorg vervoeren. Al onze ligtaxi’s zijn voorzien van AED’s voor noodsituaties.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

U kunt vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Den Haag

LZN staat voor zorg, kwaliteit en veiligheid. Wij garanderen het beste vervoer voor uw patiënt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het aanvragen van een ligtaxi is eenvoudig en het gaat snel. Doordat wij geen dure apparatuur in onze taxi’s hebben, kunnen wij het vervoer bovendien voor een mooie prijs aanbieden. Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt? U kunt vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Den Haag. Wij zorgen er dan voor dat er een taxi klaarstaat op het gewenste adres en op de gewenste dag en tijd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?