Vraag een ligtaxi in Eindhoven aan voor uw patiënt

Uw patiënt moet vervoerd worden, maar dit kan enkel liggend gebeuren. U twijfelt of u een ambulance moet regelen. Het gaat niet om acuut medisch vervoer en u wilt de ambulancezorg niet onnodig inschakelen. Voor deze gevallen is LZN in het leven geroepen. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij hebben ligtaxi’s die kunnen worden ingezet om patiënten, zoals de uwe, van a naar b te brengen. Dit doen we met behulp van een elektrische brancard. Bij LZN zijn enkel vervoerders werkzaam die geschoold en gecertificeerd zijn. Zo kunnen wij uw patiënt veilig vervoeren in een ligtaxi in Eindhoven.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Zo gaat het aanvragen van een ligtaxi in Eindhoven in zijn werk

Overweegt u het aanvragen van een ligtaxi in Eindhoven? Dit is eenvoudig en de taxi kan snel geregeld worden. Het enige dat u hoeft te doen, is telefonisch contact opnemen met onze centrale. Wij verwerken uw aanvraag in ons systeem en regelen een vervoerder die in regio Eindhoven werkzaam is. De vervoerder komt uw patiënt ophalen met de ligtaxi. Hij begeleidt uw patiënt de wagen in met de hulp van de elektrische brancard.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Bij LZV een ligtaxi aanvragen in Eindhoven

LZN is zorgzaam in hart en nieren. Wij begeleiden uw patiënt van a naar b en doen dit met de grootst mogelijke zorg. We zijn 24/7 landelijk beschikbaar en willen zo liggend zorgvervoer mogelijk maken voor iedereen in Nederland die dit nodig heeft. Al onze ligtaxi’s zijn voorzien van een AED voor noodsituaties. Op de AED na worden er geen dure, medische apparaten in onze ligtaxi meegenomen. Mede hierdoor kunnen wij ons vervoer voor een goede prijs aanbieden. Wilt u graag een ligtaxi aanvragen in Eindhoven voor uw patiënt? Neem telefonisch contact met ons op. LZN staat tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?