Een ligtaxi in Groningen aanvragen voor uw patiënt

Uw patiënt moet vervoerd worden en dit kan enkel met een elektrische brancard gebeuren. U kunt hiervoor een ambulance inschakelen, maar u wilt de ambulancezorg niet onnodig belasten. Gelukkig is er een goed alternatief. Maak gebruik van de ligtaxi in Groningen van LZN. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Door heel Nederland helpen wij patiënten om van a naar b te reizen zonder dat hier een ambulance aan te pas komt. Onze ligtaxi’s zijn voorzien van een AED en een elektrische brancard. Onze vervoerders zijn geschoold personeel en ze hebben alle nodige ervaring.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Waarom het aanvragen van een ligtaxi in Groningen een goed idee is

LZN is 24/7 beschikbaar en is werkzaam door het hele land. Zo kunnen wij dagelijks veel patiënten helpen die liggend vervoerd moeten worden. Doordat wij, op een AED en een elektrische brancard na, geen dure, medische apparaten bij ons hebben, kunnen wij het liggend vervoer aanbieden voor een mooie prijs. Zo wordt het aanvragen van een ligtaxi in Groningen en de rest van Nederland voor iedereen mogelijk – en dat is ons doel. Ons bedrijf heeft haar wortels in de ambulancezorg en heeft enkel geschoolde vervoerders in dienst. Wij kunnen uw patiënt daarom de grootst mogelijke zorg garanderen, zodat zowel u als uw patiënt zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens de rit.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag een ligtaxi aanvragen in Groningen

Wilt u een ligtaxi aanvragen in Groningen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met onze telefonische centrale en zij verwerken de aanvraag voor u in ons systeem. Er wordt een vervoerder ingeschakeld die werkzaam is in de regio Groningen. Op de afgesproken tijd en dag zal de ligtaxi aankomen op het door u opgegeven adres. Wilt u een ligtaxi aanvragen in Groningen? Bel ons. Wij staan tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?