Regel een ligtaxi in Rotterdam bij LZV voor uw patiënt

Wellicht heeft uw patiënt geen acuut, medisch vervoer nodig, maar moet hij of zij wel van a naar b reizen en kan dit enkel met behulp van een elektrische brancard. U kunt de ambulancezorg inschakelen, maar u wilt deze niet onnodig belasten. Gelukkig is er een goed alternatief. U kunt LZN om hulp vragen. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij regelen geen acuut medisch vervoer, maar helpen uw patiënt met behulp van een ligtaxi in Rotterdam te komen waar hij of zij wezen moet. Ons kundige personeel is gecertificeerd en beschikt over alle ervaring die ze nodig hebben om het vervoer van uw patiënt vlekkeloos te laten verlopen.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe gaat het aanvragen van een ligtaxi in Rotterdam in zijn werk?

Het aanvragen van een ligtaxi in Rotterdam is heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is onze centrale bellen. Wij behandelen uw aanvraag en verwerken deze in ons systeem. Er wordt een vervoerder geregeld die in uw regio werkzaam is. Deze zal op de gewenste tijd en datum op het afgesproken adres komen om uw patiënt op te halen. Het vervoeren van uw patiënt in een ligtaxi gebeurt met de hulp van een elektrische brancard. Onze vervoerder begeleidt uw patiënt in en uit de taxi en rijdt hem of haar naar de vooraf aangegeven bestemming.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Het voordeel van een ligtaxi aanvragen in Rotterdam

Onze ligtaxi is voorzien van een elektrische brancard en een AED. Voor de rest is er geen dure apparatuur aan boord. Hierdoor kan vervoer relatief goedkoop worden uitgevoerd. Ook helpt u mee aan het ontlasten van de ambulancezorg door voor LZN te kiezen. LZN is door en door bekend met ambulancezorg en onze werknemers zullen uw patiënt dan ook met de grootste zorg vervoeren. Kwaliteit, veiligheid en zorg zijn onze kernwaarden. U kunt dus op ons rekenen. Wilt u een ligtaxi aanvragen in Rotterdam? Wij zijn 24/7 landelijk beschikbaar. Neem vandaag nog contact op met onze centrale. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?