Een ligtaxi in Utrecht aanvragen voor uw patiënt doet u bij LZV

Moet uw patiënt liggend vervoerd worden en wilt u de ambulancezorg niet onnodig belasten? Dan heeft u een ligtaxi in Utrecht nodig van LZN. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer en wij bieden u het beste van beide werelden. Wij bieden u de zorg en kwaliteit die u van liggend vervoer mag verwachten. Onze organisatie heeft namelijk haar wortels in de ambulancezorg. Tegelijkertijd bieden wij u ook voordelen die u van een taxi mag verwachten. Doordat wij geen dure apparatuur met ons meenemen – op een AED na – kunnen wij het vervoeren van uw patiënt regelen voor een mooie prijs.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe gaat het aanvragen van een ligtaxi in Utrecht in zijn werk?

LZN is landelijk inzetbaar en 24/7 beschikbaar. Wanneer u een ligtaxi in Utrecht nodig heeft, kunt u deze eenvoudig aanvragen door onze centrale op te bellen. Wij verwerken uw aanvraag en nemen contact op met een vervoerder bij u in de buurt. Deze vervoerder haalt uw patiënt op op het gewenste adres en op de gewenste tijd en datum. Uw patiënt wordt met behulp van een elektrische brancard en een gecertificeerde medewerker veilig in de auto begeleid. Vervolgens brengt de vervoerder uw patiënt naar zijn of haar bestemming.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag nog uw ligtaxi aanvragen in Utrecht

LZN staat voor kwaliteit, zorg en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat uw patiënt zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens het vervoer. Wij hebben jarenlang ervaring in het vervoeren van patiënten met een elektrische brancard. Wij regelen geen acuut medisch vervoer, maar verzorgen graag het liggend zorgvervoer van uw patiënt op de door u gewenste tijd en datum. Heeft u vervoer nodig voor uw patiënt? U kunt vandaag nog uw ligtaxi aanvragen in Utrecht. LZN staat tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?