Patiëntenvervoer met een ligtaxi

Uw patiënt moet vervoerd worden, maar dit kan niet met een gewone auto gebeuren. U heeft een wagen nodig waarin uw patiënt liggend vervoerd kan worden met een elektrische brancard. U kunt een ambulance inschakelen, maar wilt de ambulancezorg niet onnodig belasten. Uw patiënt hoeft immers niet met spoed verplaatst te worden. In dit geval schakelt u het beste LZN in. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij helpen uw patiënt van a naar b te reizen met behulp van een geschikte wagen en een elektrische brancard. Wij voeren ons werk uit met de grootst mogelijke zorg, waardoor uw patiënt zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens de rit.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe werkt liggend patiëntenvervoer bij LZN?

Wij zijn 24/7 landelijk beschikbaar. Onze ligtaxi is voorzien van een elektrische brancard en een AED. Doordat er voor de rest geen dure apparatuur aanwezig is, kunnen wij ons liggend zorgvervoer voor een goede prijs aanbieden. Ons personeel is gecertificeerd, waardoor uw patiënt altijd veilig vervoerd wordt en we u de beste kwaliteit en zorg kunnen garanderen. Wanneer u met onze centrale contact opneemt, nemen wij contact op met de vervoerder bij u in de buurt. Deze komt uw patiënt ophalen op een adres, dag en tijd die u wenst. Dankzij LZN kan uw patiënt voor een goede prijs vervoerd worden, terwijl veiligheid en de beste zorg gewaarborgd worden.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Liggend patiëntenvervoer aanvragen bij LZN

LZN staat tot uw dienst. Wij zijn beschikbaar om uw patiënt op te halen en naar de gewenste plaats van bestemming te vervoeren op een veilige wijze. Onze organisatie is bekend met ambulancezorg en weet dankzij haar achtergrond ieder vervoer met de grootst mogelijke zorg uit te voeren. Uw patiënt hoeft zich nergens zorgen over te maken tijdens de reis. Wilt u uw patiënt op een veilige manier vervoeren zonder dat u hier een ambulance voor hoeft in te schakelen? U kunt liggend patiëntenvervoer aanvragen bij LZN. Wij staan voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?