Liggend vervoer in Arnhem voor uw patiënt

Liggend vervoer moet beschikbaar zijn voor iedereen in Nederland die dit nodig heeft. Vaak wordt er beroep gedaan op een ambulance, maar wanneer het niet om acuut medisch vervoer gaat, is er een beter alternatief: neem contact op met LZN. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer en regelt liggend vervoer in Arnhem en in de rest van Nederland. Zo helpen wij overbelasting van de reguliere ambulancezorg te voorkomen en we helpen patiënten aan veilig liggend vervoer. Heeft u liggend vervoer voor uw patiënt nodig? Dan bent u bij LZN aan het juiste adres.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

De voordelen van het aanvragen van liggend vervoer in Arnhem

Door het aanvragen van liggend vervoer in Arnhem bij LZN te doen, draagt u uw steentje bij aan het ontlasten van de reguliere ambulancezorg. LZN heeft enkel vervoerders in dienst die de juiste scholing hebben gehad, gecertificeerd zijn en voldoende ervaring op zak hebben. U bent dus verzekerd van vervoer van de hoogste kwaliteit voor uw patiënt. In onze taxi’s vindt u geen dure, medische apparatuur. Wij hebben enkel een elektrische brancard en een AED bij ons. Op deze manier kunnen wij onze diensten voor een goede prijs aanbieden en wordt liggend vervoer mogelijk voor iedereen in Nederland die het nodig heeft.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Liggend vervoer aanvragen in Arnhem bij LZN

LZN helpt u graag met het veilig vervoeren van uw patiënt. Wij zijn 24/7 beschikbaar en door het hele land inzetbaar. Wanneer u telefonisch contact opneemt met onze centrale zorgen wij ervoor dat uw aanvraag verwerkt wordt. Een vervoerder in regio Arnhem komt op de afgesproken plaats, datum en tijd naar u toe om uw patiënt op te halen. Wilt u liggend vervoer aanvragen in Arnhem? LZN staat tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?