Regel een ligtaxi in Amsterdam bij LZN

Heeft u een ligtaxi in Amsterdam nodig voor uw patiënt? LZN staat tot uw dienst. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij zijn de organisatie die zich dag en nacht inzet om de beste zorg te bieden aan patiënten en om de ambulancezorg te ontlasten. Veel patiënten die alleen liggend kunnen worden vervoerd, worden met een ambulance van a naar b gebracht. Een ligtaxi is echter veel praktischer. De ligtaxi wordt gereden door gecertificeerd personeel. Er is een AED aanwezig, maar andere onnodige dure apparatuur wordt niet meegenomen. Door voor LZN te kiezen, draagt u uw steentje bij aan het ontlasten van de ambulancezorg en geniet uw patiënt van de best mogelijke rit.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe het aanvragen van een ligtaxi in Amsterdam in zijn werk gaat

Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt die met een brancard vervoerd moet worden? Het aanvragen van een ligtaxi in Amsterdam is bij LZN zeer eenvoudig. Wanneer u onze centrale opbelt, nemen wij uw aanvraag in behandeling en verwerken we deze in ons systeem. Wij vinden een vervoerder in uw regio die uw patiënt kan ophalen in Amsterdam. Geef het door u gewenste ophaaladres op en laat ons weten op welke dag en hoe laat uw patiënt opgehaald moet worden. Wij regelen de rest!

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Amsterdam

Heeft u een betrouwbare vervoerder nodig voor uw patiënt? Dan regelen wij dat graag voor u bij LZN. Onze ligtaxi’s zijn voorzien van een elektrische brancard en ons getrainde personeel weet precies hoe zij uw patiënt op een veilige en zorgzame manier in en uit de auto kunnen begeleiden. Onze organisatie heeft haar wortels in de ambulancezorg en heeft kwaliteit, zorg en veiligheid als haar kernwaarden. Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt? U kunt vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Amsterdam. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?