Regel een ligtaxi in Breda voor uw patiënt

Uw patiënt heeft vervoer nodig, maar dit kan alleen liggend gebeuren. U heeft een auto nodig waarin een elektrische brancard past. U overweegt gebruik te maken van ambulancezorg, maar u wilt deze niet onnodig belasten. Uw patiënt heeft immers geen acuut medisch vervoer nodig. In dit geval biedt LZN u het beste alternatief aan. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij vervoeren uw patiënt met een elektrische brancard in een ligtaxi. Onze wortels liggen in de ambulancezorg en al ons personeel is geschoold en gecertificeerd. Daarom kunnen wij u het beste vervoer voor uw patiënt garanderen.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe werkt het aanvragen van een ligtaxi in Breda?

Het aanvragen van een ligtaxi in Breda gaat snel en is eenvoudig. U hoeft enkel onze centrale op te bellen en uw aanvraag te doen. De centralist verwerkt de gegevens en schakelt een vervoerder in die werkzaam is in Breda en omstreken. De vervoerder zal op de door u aangevraagde dag en tijd verschijnen op het gewenste adres. Hij of zij begeleidt uw patiënt met behulp van een elektrische brancard in en uit de ligtaxi. De vervoerder brengt hem of haar naar het door u opgegeven adres en doet dit met de grootst mogelijke zorg.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

U kunt vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Breda

LZN is 24/7 landelijk beschikbaar. Ons streven is om voor iedereen die het nodig heeft in Nederland liggend zorgvervoer mogelijk te maken. Wij kunnen ons vervoer voor een goede prijs aanbieden, omdat er geen dure apparatuur in de ligtaxi’s aanwezig is. Uiteraard beschikt iedere taxi wel over een AED, om de beste zorg voor iedere patiënt te kunnen waarborgen. LZN helpt u graag met het vervoeren van uw patiënt. U kunt vandaag nog een ligtaxi aanvragen in Breda. Wij staan tot uw dienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?