Een ligtaxi in Nijmegen regelen voor uw patiënt

Uw patiënt moet vervoerd worden, maar dit moet in een speciale wagen gebeuren waarin een elektrische brancard past. U kunt zich beroepen op de ambulancezorg, maar wilt deze zorg niet onnodig belasten. Wie kunt u om hulp vragen? LZN. LZN staat voor Liggend Zorg Vervoer. Wij zijn de ligtaxi in Nijmegen die uw patiënt met de grootste zorg van a naar b vervoerd. Voor u het weet, is hij of zij veilig op bestemming aangekomen. Heeft u een ligtaxi nodig voor uw patiënt? Neem dan contact op met onze centrale.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Hoe kunt u liggend zorgvervoer aanvragen voor een ligtaxi in Nijmegen?

Het aanvragen van een ligtaxi in Nijmegen is zeer eenvoudig. LZN is landelijk inzetbaar en 24/7 beschikbaar. Om een ligtaxi in Nijmegen te regelen, neemt u telefonisch contact op met onze centrale. Zij behandelen uw aanvraag en zetten deze in het systeem. Er wordt een vervoerder voor u gevonden in Nijmegen en deze zal uw patiënt op het afgesproken adres op de gewenste datum en tijd komen ophalen. Wij maken gebruik van een elektrische brancard die het makkelijk en veilig maakt om uw patiënt in en uit de auto te begeleiden. Deze begeleiding en het vervoeren zelf wordt geregeld door ons personeel dat gecertificeerd is en uw patiënt de beste rit kan garanderen.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Uw ligtaxi aanvragen in Nijmegen

LZN is bekend met ambulancezorg en weet patiënten op een veilige manier met een elektrische brancard en een ligtaxi te vervoeren. Er is altijd een AED in de taxi om de veiligheid van uw patiënt te garanderen. Omdat er voor de rest geen dure apparatuur wordt meegenomen in de ligtaxi, kunnen wij ons vervoer voor een goede prijs aanbieden. Zo wordt liggend zorgvervoer mogelijk voor iedereen. Wilt u uw patiënt op een veilige manier van a naar b laten reizen? U kunt uw ligtaxi aanvragen in Nijmegen bij LZN. Wij verwerken uw aanvraag en zorgen ervoor dat de taxi ter plaatse is wanneer u deze nodig heeft.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?