Met zorg vervoerd worden met een ligtaxi van LZN

Heeft u vervoer nodig voor een patiënt of voor uw naaste? LZN helpt u verder. LZN staat voor Liggend Zorgvervoer Nederland en wij hebben de ervaring en kennis in huis die nodig is om liggend te vervoeren. Zowel organisaties als particulieren kunnen bij ons een ligtaxi huren. Wij zijn een landelijke centrale en zijn 24/7 inzetbaar in heel Nederland. Waar u zich ook bevindt, waar u ook heen wilt, hoe laat het ook is, wij staan voor u klaar.

Zoekwoord 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ultrices, felis eget mollis accumsan, leo est egestas purus, ut aliquet justo nibh ultricies quam. Etiam elementum nec nibh ac ullamcorper. Vestibulum convallis condimentum suscipit. Proin semper mattis dolor, et venenatis mi ultricies mollis. Duis ullamcorper cursus mi, ut hendrerit justo. Ut vestibulum non arcu non interdum. Etiam interdum lectus interdum placerat iaculis.

Waarom een ligtaxi huren van LZN?

LZN heeft ervaring met ambulancezorg. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het regelen van vervoer op maat. Doordat wij ons focussen op patiënten die geen medische begeleiding nodig hebben, kunnen wij patiënten vervoeren zonder verpleegkundige begeleiding en kostbare apparatuur. Door onze ligtaxi te huren, kunnen patiënten voor veel scherpere prijzen van a naar b reizen. Uiteraard zijn onze voertuigen wel voorzien van een AED en een elektrische brancard. Ons doel is om patiënten op een comfortabele wijze te vervoeren zonder dat hier een ambulance aan te pas komt. Zo wordt de reguliere ambulancezorg ontlast en voelen patiënten zich vrijer om te gaan waar ze heen willen.

Deskundigheid

Wetgeving

Veiligheid

Huren van een ligtaxi? Wij staan voor u klaar

Het huren van een ligtaxi kan voor scherpe prijzen en is door heel Nederland mogelijk. Zorg, aandacht en flexibiliteit karakteriseren ons bedrijf, waardoor velen voor u al een prettige ervaring hebben met het boeken van en rijden met onze ligtaxi. Hoewel onze patiënten geen verpleegkundig personeel nodig hebben om de weg op te gaan, is extra voorzichtigheid en zorg geboden wanneer iemand liggend vervoerd wordt. Ons personeel heeft de kennis en ervaring in huis om de rit van patiënten zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wilt u graag een ligtaxi huren met chauffeur? Neem vandaag nog contact op. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?